Våre tjenester

Det er kaotisk der ute, og man må lære seg mye, fort! Spesielt hvis du ønsker å lykkes med digital markedsføring. Vi skaper unike løsninger som det er lett å sette til liv. Løsninger som er både effektive og målrettet!

Se våre tjenester under.

  • Sosiale medier
  • Annonsering i sosiale kanaler
  • Innholdsproduksjon
  • Kostnadseffektive løsninger

Annonsering

Treff de rette menneskene, annonser på riktig sted. Vi gjør deg synlig i sosiale medier med kreative og effektive annonser for din bedrift.

Content produksjon

Alt starter med en god historie. Vi elsker å være kreative og produsere innhold som engasjerer. La oss fortelle deres historie på best mulig måte!

Digital markedsfører

Ikke alle har en stor markedsavdeligng i hus. Lei din egen dedikerte digitale markedsfører av oss!

Drift av sosiale kanaler

Å være proff sosiale medier-guru tar tid, tid du ikke har! Vi holder oversikt, publiserer og drifter dine profiler, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Kurs og workshops

Kunnskap er makt. Vi skaper arenaer der kunnskap utveksles. Er du klar for å gi deg og dine ansatte den kompetansen som trengs for å løfte deres sosiale medier til nye høyder?

Etablering i sosiale medier

Vi gjør dere synlig i sosiale kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn. Sammen finner vi den kanalen som passer deres merkevare best, setter opp de riktige strukturene og utnytter de visuelle mulighetene.

Nettsider og sporing

Vi designer og setter opp det meste av nettsider og engasjerende landingssider. Vi legger opp sporing slik at vi kan følge kunden fra deres nettsider, og tilbake til Facebook. Sammen øker vi konverteringer av nye kunder gjennom sosiale medier.

Rapportering

Nysgjerrig på hvem som faktisk følger dere? For å kunne drive gode kampanjer i sosiale medier, er det viktig med god innsikt. Vi hjelper dere med å forstå statistikken og leverer oversiktlige rapporter av din bedrifts resulater.

La oss ta en kaffe?

La oss ta en kaffe?

HQ
ADRESSE, OSLO

Professor Dahls gt 37
0353 Oslo, Norway

PRODUKSJON
ADRESSE, OSLO 2

Dronningens Gate 3
0152 Oslo, Norway

KONTAKT
OSS

+47 45 42 00 04
ej@facefirst.no

VESTFOLD
ADRESSE, SANDEFJORD

Framnessveien 3a,
3222 Sandefjord, Norway